Mallow
وهى نبات أخضر من الورقيات يتم تقطيعها إلى أجزاء صغيرة جداً ، يتميز بها الشعب المصرى ،
وهى مشابهة بشكل كبير إلى الشوربة وتقدم قبل تناول الطبق الرئيسى .
المقادير :
- 2/1 كيلو ملوخية مخرط .
- 2 كوب شوربة مضاف إليه ملح وفلف .
- عشرة فصوص ثوم + الكزبرة جافة .
- 2 ملعقة سمن .
الطريقة :
- يدق الثوم مع الكزبرة ثم يحمر فى السمن .
- ترفع الشوربة على النار وبعد الغليان تضاف الملوخية ثم الثوم والكزبرة .
- تقلب جيداً ، ثم تقدم ساخنة
Mallow
Egyptian cuisine popular.
A leaf green leafy greens are cut into very small parts, is characterized by the Egyptian people,
It is largely similar to the soup before eating and provide the main dish.
Ingredients:
- 2 / 1 kilo Molokhia .
- 2 cups soup laced with salt and Pepper.
- Ten cloves of garlic + coriander dry.
- 2 tablespoons margarine.
Way:
- Beats the garlic with the coriander and brown in the ghee.
- Raise the soup on the fire and after boiling and then add the garlic, mallow and coriander.
- Volatility well, then served hot
Egyptian cuisine popular.
A leaf green leafy greens are cut into very small parts, is characterized by the Egyptian people,
It is largely similar to the soup before eating and provide the main dish.
Ingredients:
- 2 / 1 kilo Molokhia .
- 2 cups soup laced with salt and Pepper.
- Ten cloves of garlic + coriander dry.
- 2 tablespoons margarine.
Way:
- Beats the garlic with the coriander and brown in the ghee.
- Raise the soup on the fire and after boiling and then add the garlic, mallow and coriander.
- Volatility well, then served hot
0 التعليقات:
إرسال تعليق