شوربة العدس
Lentil Soup
يفضل المصريون إعداد شوربة العدس خصيصاً فى فصل الشتاء لما يمد به الجسم من دفء وحرارة .
المقادير :
- 2 كوب عدس أصفر + 3 كوب ماء .
- 2 بصلة متوسطة الحجم .
- رأس ثومة كبيرة .
- 2 جزرة .
- ملح وكمون .
- ملعقة زبدة كبيرة + عصير ليمون .
- توست طرى مقطع كيوبات ومحمص فى الفرن .
الطريقة :
- يوضع العدس والبصل والثوم والملح والكمون والجزر فى إناء الطبخ حتى ينضج .
- ترفع المقادير وتصفى وتغلى على نار خفيفة ، وتضاف الزبدة اليها .
- عند التقديم يقدم مع الخيز .
Lentil Soup
Egyptian cuisine popular.
Egyptians prefer specially prepared lentil soup in the winter to extend its body from the warmth and heat.
Ingredients:
- 2 cups yellow lentils +3 cup of water.
- 2 medium onion.
- Ras Thomh great.
- 2 carrots.
- Salt and cumin.
- A large tablespoon butter + lemon juice.
- Toast baste section Ciobat and roasted in the oven.
Way:
- Put the lentils, onion, garlic, salt, cumin and carrots in the pot cooking until done.
- Raise the amounts and the drain and boil on low heat and add butter to it.
- When you submit with the application Alkhiz .
Egyptian cuisine popular.
Egyptians prefer specially prepared lentil soup in the winter to extend its body from the warmth and heat.
Ingredients:
- 2 cups yellow lentils +3 cup of water.
- 2 medium onion.
- Ras Thomh great.
- 2 carrots.
- Salt and cumin.
- A large tablespoon butter + lemon juice.
- Toast baste section Ciobat and roasted in the oven.
Way:
- Put the lentils, onion, garlic, salt, cumin and carrots in the pot cooking until done.
- Raise the amounts and the drain and boil on low heat and add butter to it.
- When you submit with the application Alkhiz .
0 التعليقات:
إرسال تعليق