- 4 large eggs, separated
- 4 cups all-purpose flour
- 1 teaspoon salt
- 1/4 cup sugar
- 3/4 cup beer
- 2 cups milk
- 1 tablespoon melted butter
- Strawberry preserves
- In mixing bowl beat egg white until stiff; set aside.
- In another mixing bowl, beat egg yolks until thick and lemon-colored, add flour and mix well. Add beer, milk, salt and butter and beat until smooth. Carefully fold in egg whites.
- Pour a little batter in 6-inch greased skillet. Rotate skillet to spread batter over surface. Brown on both sides. Repeat until all batter is used. Serve hot with strawberry preserves.
Makes about 18 pancakes
الفطائر الدنماركية -- Pandekager
4 بيضات كبيرة ، يفصل
4 أكواب طحين لجميع الأغراض
1 ملعقة صغيرة من الملح
1 / 4 كوب سكر
3 / 4 كوب البيرة
2 كوب حليب
1 ملعقة طعام من الزبدة المذابة
الفراولة تحافظ على
1. في وعاء خلط فاز البيض حتى تيبس؛ جانبا.
2. في وعاء آخر الاختلاط، وضربت حتى صفار البيض والليمون السميك الملون، إضافة الدقيق وتخلط جيدا. إضافة البيرة والحليب والملح والزبدة وضربوا حتى سلس. أضعاف بعناية في بياض البيض.
3. صب الخليط قليلا في 6 بوصة مقلاة مدهون. تدوير المقلاة لنشر العجين على السطح. البني على كلا الجانبين. تكرار حتى يتم استخدام كل العجين. خدمة الساخن مع يحفظ الفراولة.
يجعل حوالي 18 الفطائر..
0 التعليقات:
إرسال تعليق