الكفتة المصرية
Egyptian meatballs
مقادير عمل الكفتة
كل كيلو لحم مفروم
نصف كيلو أرز مصري منقوع ومصفى
ملح
ثوم
بصل
بهارات
كزبرة وبقدونس وشبت
كل المقادير توضع بالفرام
ثم تكور أو تعمل أصابع وتق
المرق:
يحمس ثوم ومن ثم توضع عليه طماطم مطحونة
وتترك حتى تتسبك وتزاد ماء ساخن (اللحم يشرب ماء كثير
ولما تغلي الماء ضعي اللحم واتركيه يتسبك على النار
هادئة وعندما ينضج توضع ملعقة بهارات ويراعى الملح
ممكن تضعيه بجانب الأرز بالشعيريه
Amounts of work meatballs
Each kilo minced meat
Half a kilo of Egyptian rice soaked and strained
Salt
Garlic
Onions
Spices
Coriander, parsley and dill
All amounts are placed in mixer
Then balled fingers or work
Gravy:
Enthuses garlic and then put it crushed tomatoes
And leaves even Tzbk and increased hot water (meat drink a lot of water
When boiling water Put the meat and leave it on the fire Azbk
Calm and mature when placed teaspoon spices and salt-sensitive
Possible put next to rice vermicelli
Each kilo minced meat
Half a kilo of Egyptian rice soaked and strained
Salt
Garlic
Onions
Spices
Coriander, parsley and dill
All amounts are placed in mixer
Then balled fingers or work
Gravy:
Enthuses garlic and then put it crushed tomatoes
And leaves even Tzbk and increased hot water (meat drink a lot of water
When boiling water Put the meat and leave it on the fire Azbk
Calm and mature when placed teaspoon spices and salt-sensitive
Possible put next to rice vermicelli
0 التعليقات:
إرسال تعليق