An Australian treat, sponge cake rectangle-shaped bars are coated on all sides with a chocolate icing and then coated with sweetened shredded (desiccated) coconut.
Lamingtons
1 cup butter
1 cup granulated sugar
4 large eggs (beaten)
2 cups self raising flour*
Icing:
2 cups powdered sugar
2 tablespoons baking cocoa
1 tablespoon boiling water
1 teaspoon vanilla extract
1 1/2 cups sweetened shredded (desiccated) or flaked coconut
1. Preheat oven to 350°F (175°C). Grease a 13 x 9 x 2-inch pan and set aside.
2. Cream butter and sugar, gradually add the eggs and mix well. Add 1/3 cup of flour at a time, stirring gently and thoroughly after each addition.
3. Place batter in pan and bake for 1 to 1 1/4 hours, decreasing the temperature to 325°F (160°C) after 30 minutes. Place on a rack to cool.
4. For Icing: Sift powdered sugar into a bowl, add boiling water and vanilla to baking cocoa and stir into powdered sugar, beat well.
5. Cut cooled cake into 24 rectangular-shaped bars and ice on all sides. This is best done using a pair of tongs and dipping the cake into the icing mixture, then roll the iced cake in the coconut, coating well. Allow to dry on a rack.
*Or you may substitute with 2 cups all purpose flour, 2 teaspoons baking powder and 1 teaspoon salt.
Makes 24 bars.
Lamingtons
1 كوب زبدة
1 كوب حبيبات السكر 4 بيضات كبيرة (ضرب) 2 كوب طحين رفع الذاتي *
الجليد :
المحلاة 1 1 / 2 كوب جوز الهند المبشور (المجفف) أو بشكل رقائق
* أو قد بديلا مع 2 كوب طحين جميع الغرض ، 2 ملعقة شاي مسحوق الخميرة و 1 ملعقة صغيرة ملح.
2 كوب سكر بودرة 2 ملاعق كبيرة من الكاكاو الخبز 1 ملعقة طعام من الماء المغلي 1 ملعقة صغيرة من الفانيليا انتزاع 1. سخن الفرن إلى 350 درجة فهرنهايت (175 درجة مئوية). الشحوم في 13 × 9 × 2 بوصة عموم وتوضع جانبا. 2. كريم الزبدة والسكر، إضافة تدريجيا البيض وتخلط جيدا. إضافة 1 / 3 كوب من الطحين في كل مرة ، والتحريك بلطف جيدا بعد كل إضافة. 3. مكان الخليط في المقلاة ويخبز لمدة 1 1 1 / 4 ساعات، وخفض درجة الحرارة الى 325 درجة فهرنهايت (160 درجة مئوية) بعد 30 دقيقة. مكان على الرف لتبرد. 4. لبودرة : ينخل السكر البودرة في وعاء، يضاف الماء المغلي والفانيليا لالكاكاو الخبز والسكر البودرة في اثارة، فاز أيضا. 5. قطع الكعكة تبرد في أشرطة مستطيلة الشكل 24 و الثلج على جميع الاطراف. من الأفضل القيام بذلك باستخدام زوج من الملاقط وغمس الكعكة في خليط الجليد، ثم لفة الكعكة المثلج في الطلاء، وجوز الهند جيدا. السماح ليجف على الرف.
0 التعليقات:
إرسال تعليق