This the Australian and British version of American pumpkin pie.
- For Crust:
- 1 1/4 cups plain (all-purpose) flour
- 1/2 cup (125g) butter,chopped
- 2 teaspoons granulated (caster) sugar
- 4 tablespoons chilled water
- 1 egg yolk, lightly beaten with 1 tablespoon milk for glazing
- Sift the flour into a bowl and add chopped butter,using your fingertips, rub the butter into the flour for 2 minutes or until the mixture is fine and crumbly. Stir in the sugar, add almost all the water and mix to a firm dough, adding more water, if necessary.
- Turn onto a lightly floured surface, press together for 1 minute or until smooth. Roll out the pastry until it is large enough to cover the base and side of a 9-inch (23cm) diameter pie dish, line the dish with pastry, trim away excess; crimp the edges; brush with egg glaze. Refrigerate for about 20 minutes.
- Preheat the oven to 350°F (175°C), cut a piece of parchment (baking) paper to cover the pastry lined pie dish, spread a layer of dried beans or rice over the paper, bake for 10 minutes, remove from the oven and discard the paper and beans, return pastry to the oven for 10 minutes or until lightly golden. Cool.
- Filling Ingredients:
- 2 eggs (lightly beaten)
- 3/4 cup packed brown sugar
- 2 cups (500g) pumpkin, cooked, mashed and cooled
- 1/3 cup cream
- 1 tablespoon sweet sherry
- 1 teaspoon ground cinnamon
- 1/2 teaspoon ground nutmeg
- 1/2 teaspoon ground ginger
- Whisk the eggs and sugar in a bowl, add the cooled pumpkin, cream, sweet sherry and spices and stir to combine thoroughly, pour the mixture into the cooled pastry shell, smooth the surface with the back of a spoon, then bake for 40 minutes or until set. (If the pastry edges begin to brown to much, cover the edgeswith foil.) Allow the pie to cool to room temperature and then decorate.
- Serve with cream or ice cream.
Serves 8.
هذه النسخة الاسترالية والبريطانية من فطيرة اليقطين الأميركية.
للقشرة :
1 1 / 4 كوب عادي (لجميع الأغراض) الطحين
1 / 2 كوب (125g) زبدة، المفروم
2 ملاعق صغيرة من حبيبات (الناعم) والسكر
4 ملاعق كبيرة من المياه المبردة
1 صفار البيض والضرب خفيفا مع الحليب 1 ملعقة طعام لتزجيج
1. ينخل الدقيق في وعاء ويضاف الزبدة المفروم، وذلك باستخدام أطراف أصابعك، وفرك الزبدة في الطحين لمدة 2 دقيقة أو حتى يصبح الخليط على ما يرام ومتفتت. ضجة في السكر ، وكلها تقريبا إضافة الماء وخلط العجين إلى الشركة ، وإضافة المزيد من الماء إذا لزم الأمر.
2. بدوره على سطح مطحون بخفة، اضغط معا لمدة 1 دقيقة أو حتى تصبح ناعمة. طرح المعجنات حتى أنها كبيرة بما يكفي لتغطية القاعدة وجانب من 9 بوصة فطيرة قطرها (23cm) خط، وطبق الطبق مع المعجنات، وتقليم بعيدا الزائدة ؛ تجعيد حواف؛ فرشاة طلاء مع البيض. الثلاجة لمدة 20 دقيقة تقريبا.
3. سخن الفرن إلى 350 درجة فهرنهايت (175 درجة مئوية)، وقطع قطعة من الرق (الخبز) ورقة لتغطية صحن دائري المعجنات مبطنة، وانتشار طبقة من الفاصوليا المجففة أو الأرز على الورق ، ويخبز لمدة 10 دقيقة ، وإزالته من الفرن وتجاهل الورق والفاصوليا والمعجنات عودة الى الفرن لمدة 10 دقيقة أو حتى ذهبية خفيفة. بارد.
ملء المقادير :
2 بيضة (الضرب خفيفا)
3 / 4 كوب سكر بني معبأة
2 كوب (500G) اليقطين ، والمطبوخة ، المهروسة وتبريده
1 / 3 كوب زبدة
1 ملعقة طعام من شيري الحلوة
1 ملعقة صغيرة من القرفة المطحونة
1 / 2 ملعقة صغيرة من جوزة الطيب
1 / 2 ملعقة صغيرة من الزنجبيل الأرض
1. خفقت البيض والسكر في وعاء، أضف اليقطين تبريد، كريم ، شيري الحلو والتوابل ويحرك المزيج جيدا الجمع، صب الخليط في وعاء تبريد المعجنات، على نحو سلس السطح مع الجزء الخلفي من ملعقة ، ثم يخبز لمدة 40 دقيقة أو حتى مجموعة. (إذا كانت حواف المعجنات تبدأ البني الكثير ، تغطية احباط edgeswith). اسمحوا الكعكة تبرد لدرجة حرارة الغرفة ثم تزيين.
2. عمل مع كريم كريم أو الجليد.
يخدم 8.
0 التعليقات:
إرسال تعليق