الناتشو المكسيكي | |
المكونات والمقادير: ـ ربع كيلو كفتة غنم مفرومة ـ بصلة حمراء مفرومة ناعما ـ فصا ثوم مفرومان ناعما ـ ملعقة فلفل أسود مطحون ـ ملعقة فلفل حلو مطحون ـ ملعقة ملح ـ ملعقتا بقدونس مفروم ـ 4 ملاعق من عصير الليمون ـ نصف ملعقة كمون ـ علبة طماطم مفرومة ـ حبة أفوكادو مقشرة ومقطعة لشرائح رفيعة ـ أعراش سلطة خضراء ـ علبة ناتشو مكسيكي ملعقة ملح ـ نصف ملعقة كمون. طريقة التحضير: 1 ـ حمي الزيت في المقلاة، ثم اقلي فيه البصل والثوم لمدة ثلاث دقائق. أضيفي الكفتة والتوابل، واتركي المقادير على نار متوسطة حتى يصبح لون الكفتة ذهبيا 2 ـ أضيفي عصير الليمون والبقدونس، وبعد مرور خمس دقائق أضيفي الطماطم المفرومة، ثم غطي القدر واستمري في الطبخ حتى ينضج اللحم وتتبخر السوائل تقريبا 3 ـ في انتظار ذلك سخني حبات الناتشو المكسيكية، ثم احشي كل حبة بخليط الكفتة وقدميها مع قطع الأفوكادو والسلطة، وللحصول على نكهة أطيب يمكن رشها بالكريمة المنزوعة الدهن إذا رغبت بذلك. | Of the components and amounts: Quarter of a kilo minced lamb kofta Red onion, finely chopped Van lobes of garlic chopped Teaspoon ground black pepper Teaspoon ground paprika Teaspoon salt Tablespoons minced parsley 4 tablespoons of lemon juice Half teaspoon cumin Can chopped tomatoes Bean avocado, peeled and cut in thin slices Oarash green salad Mexican Nacho tray teaspoon salt Half teaspoon cumin. Preparation: 1 meaty oil in a frying pan, then fry the onion and garlic for three minutes. Add the meatballs and spices, ingredients and leave on medium heat until golden in color meatballs 2 Add the lemon juice and parsley, and after five minutes add the chopped tomatoes, then cover the pot and keep cooking until meat is tender and liquid almost evaporates 3 in the meantime the Mexican NachoHeat the beans, then mix Ahaca every grain of meatballs and serve with theavocado and cut off power, and for bestflavor can be sprayed with creamstripped of fat if you wish. |
السبت، 25 يونيو 2011
Mexican Nacho اطباق مكسيكية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
0 التعليقات:
إرسال تعليق