Peach Pie
فطيرة الخوخ
Peach pie
Mehl: 250 Gramm
Butter: 180 Gramm
Zucker: 180 Gramm
Eier: 4 Eier
Powder Backpulver 1 / 2
Vanille-Pulver-Pakete
Peach: 1 kg
Puderzucker
gemahlener Zimt
Zubereitung:
1. Fail-Butter mit Zucker und Vanillezucker
2. Fügen Sie die Eier eins nach dem anderen auf die Mischung und gut mischen
3. Dann fügen Sie das Mehl, Backpulver, Backpulver und schlagen die Mischung, bis es viskos wird
4. Den Teig in eine Schüssel (2628 cm) nach dem Fett ist einfach nur fett
5. Wash Obst Pfirsich und dann teilen Sie jede Pille in der Hälfte nach dem Extrahieren der Aussaat von denen auf den Teig gelegt werden
6. Das Schiff ist in den vorgeheizten Backofen bei 150 Grad C gestellt und bleiben für eine Stunde und kann die Schüssel mit einer Schicht aus Zinn Deckel zu vermeiden, Brennen der obersten Schicht
7. Nach der Vorbereitung der Schüssel gesprüht ihm Zucker und Zimt und abkühlen lassen
Und Sahtin und Wohlbefinden
فطيرة الخوخ
طحين: 250 غرام
زبدة: 180 غرام
سكر: 180 غرام
بيض: 4 بيضات
مسحوق باكينغ باودر 1/2
باكيت مسحوق فانيليا
خوخ: 1 كيلو غرام
سكر مطحون
قرفة مطحونة
طريقة التحضير:
1. تخفق الزبدة مع السكر ومسحوق الفانيليا
2. تضاف البيضات واحدة تلو الأخرى إلى المزيج ويخلط جيداً
3. ثم يضاف الطحين ومسحوق البيكنغ باودر ويخفق المزيج حتى يصبح لزجاً
4. يوضع العجين في وعاء(26ـ28 سم) بعد أن يتم دهنه بقليل من الدهن
5. تغسل فاكهة الخوخ ومن ثم تقسم كل حبة إلى نصفين بعد استخراج البذر منها وتوضع على العجين
6. يوضع الوعاء في فرن محمى على درجة 150 س ويبقى لمدة ساعة كاملة كما يمكن تغطية الوعاء بطبقة من القصدير حتى لا تحترق الطبقة العليا
7. بعد أن يجهز الطبق يرش عليه السكر المطحون والقرفة، ويُترك ليبرد
وصحتين وعافية
5. تغسل فاكهة الخوخ ومن ثم تقسم كل حبة إلى نصفين بعد استخراج البذر منها وتوضع على العجين
6. يوضع الوعاء في فرن محمى على درجة 150 س ويبقى لمدة ساعة كاملة كما يمكن تغطية الوعاء بطبقة من القصدير حتى لا تحترق الطبقة العليا
7. بعد أن يجهز الطبق يرش عليه السكر المطحون والقرفة، ويُترك ليبرد
وصحتين وعافية
Peach pie
Flour: 250 grams
Butter: 180 grams
Sugar: 180 grams
Eggs: 4 eggs
Powder Baking powder 1 / 2
Vanilla powder packets
Peach: 1 kg
Powdered sugar
Ground cinnamon
Preparation:
1. Fail butter with sugar and vanilla powder
2. Add the eggs one by one to the mix and mix well
3. Then add the flour, baking powder, baking powder and beat the mixture until it becomes viscous
4. Put the dough in a bowl (2628 cm) after the fat is just fat
5. Wash fruit peach and then divide each pill in half after extracting the sowing of which are placed on the dough
6. The vessel is placed in a preheated oven at 150 degrees C and stay for an hour and can cover the bowl with a layer of tin to avoid burning the top layer
7. After preparing the dish sprayed him sugar and ground cinnamon and leave to cool
And Sahtin and well-being
Flour: 250 grams
Butter: 180 grams
Sugar: 180 grams
Eggs: 4 eggs
Powder Baking powder 1 / 2
Vanilla powder packets
Peach: 1 kg
Powdered sugar
Ground cinnamon
Preparation:
1. Fail butter with sugar and vanilla powder
2. Add the eggs one by one to the mix and mix well
3. Then add the flour, baking powder, baking powder and beat the mixture until it becomes viscous
4. Put the dough in a bowl (2628 cm) after the fat is just fat
5. Wash fruit peach and then divide each pill in half after extracting the sowing of which are placed on the dough
6. The vessel is placed in a preheated oven at 150 degrees C and stay for an hour and can cover the bowl with a layer of tin to avoid burning the top layer
7. After preparing the dish sprayed him sugar and ground cinnamon and leave to cool
And Sahtin and well-being
0 التعليقات:
إرسال تعليق