المقادير:
1350 جرام لحم بقري اسكالوب
1 1/4 كوب كاتشب
1/4 كوب صلصة تشيلي
1/2 كوب خل
3 ملاعق طعام من صلصة الستيك
1 ملعقة شاي كمون
1/2 ملعقة شاي فلفل تشيلي بودرة
1 ملعقة شاي ملح
1/2 ملعقة شاي فلفل أسود
1 1/4 كوب جبن شيدر مبشور
1/2 كوب ذرة
1/2 كوب فليفلة خضراء مقطعة مكعبات
1/2 كوب زيتون مفروم
1 كوب دقيق
4 ملاعق طعام زيت زيتون
1/2 كوب ماء
1/2 كوب جبن شيدر مبشور
3 ملاعق طعام زيتون أسود شرائح
1/4 فليفلة خضراء شرائح
طريقة التحضير:
· اخلطي الكاتشب مع صلصة التشيلي والخل وصلصة الستيك والكمون والتشيلي.
·ارفعيها على نار هادئة مدة 20 دقيقة.
·رشي اللحم بالملح والفلفل الأسود والكمون والتشيلي. امسحي عليه مقدار 1/4 كوب من صلصة الباربكيو الذي صنعتيه.
1350 جرام لحم بقري اسكالوب
1 1/4 كوب كاتشب
1/4 كوب صلصة تشيلي
1/2 كوب خل
3 ملاعق طعام من صلصة الستيك
1 ملعقة شاي كمون
1/2 ملعقة شاي فلفل تشيلي بودرة
1 ملعقة شاي ملح
1/2 ملعقة شاي فلفل أسود
1 1/4 كوب جبن شيدر مبشور
1/2 كوب ذرة
1/2 كوب فليفلة خضراء مقطعة مكعبات
1/2 كوب زيتون مفروم
1 كوب دقيق
4 ملاعق طعام زيت زيتون
1/2 كوب ماء
1/2 كوب جبن شيدر مبشور
3 ملاعق طعام زيتون أسود شرائح
1/4 فليفلة خضراء شرائح
طريقة التحضير:
· اخلطي الكاتشب مع صلصة التشيلي والخل وصلصة الستيك والكمون والتشيلي.
·ارفعيها على نار هادئة مدة 20 دقيقة.
·رشي اللحم بالملح والفلفل الأسود والكمون والتشيلي. امسحي عليه مقدار 1/4 كوب من صلصة الباربكيو الذي صنعتيه.
·اخلطي 1 1/4 كوب من الجبن مع الذرة و1/2 كوب من الزيتون و1/2 كوب من الفليفلة. احشي فيها قطع الإسكالوب. لفيها رول.
·ثبتيها بأعواد الأسنان. دحرجيها في الدقيق، حمريها في الزيت.
·اسكبي ما تبقى من الصلصة على اللحم مع الماء. غطيها جيدا واتركيها مدة 1 ساعة على نار هادئة.
·في آخر 5 دقائق، أزيلي الأعواد وانثري عليه 1/2 كوب من الجبن و3 ملاعق طعام من الزيتون وشرائح الفليفلة.
·ثبتيها بأعواد الأسنان. دحرجيها في الدقيق، حمريها في الزيت.
·اسكبي ما تبقى من الصلصة على اللحم مع الماء. غطيها جيدا واتركيها مدة 1 ساعة على نار هادئة.
·في آخر 5 دقائق، أزيلي الأعواد وانثري عليه 1/2 كوب من الجبن و3 ملاعق طعام من الزيتون وشرائح الفليفلة.
Scalloped meat stuffed with cheese from South Africa
Ingredients:
1350 grams beef scallop
11 / 4 cup ketchup
1 / 4 cup sauce, Chile
1 / 2 cup vinegar
3 tablespoons steak sauce
1 teaspoon cumin
1 / 2 teaspoon pepper powder, Chile
1 teaspoon salt
1 / 2 teaspoon black pepper
11 / 4 cup grated cheddar cheese
1 / 2 cup corn
1 / 2 cup chopped green pepper diced
1 / 2 cup chopped olives
1 cup flour
4 tablespoons olive oil
1 / 2 cup water
1 / 2 cup grated cheddar cheese
3 tablespoons black olive slices
1 / 4 green pepper slices
Preparation:
· Mix ketchup with chili sauce, vinegar, steak sauce, cumin and chili.
· Arfieha on low heat for 20 minutes.
· Sprinkle meat with salt and black pepper, cumin and chili. Wipe it the amount of 1 / 4 cup of BBQ sauce which Snotaih.
· Mix 11 / 4 cup of cheese with corn and 1 / 2 cup of olives and 1 / 2 cup of bell pepper. Ahaca the scallop pieces. To the roll.
· Thbtaha sticks teeth. Dhreigna in the flour, Hmreha in oil.
· Pour remaining sauce over the meat with water. Cover well and leave for 1 hour on low heat.
• In the last 5 minutes, remove the sticks and spread heavily over it 1 / 2 cup of cheese and 3 tablespoons of the olive and bell pepper slices.
Ingredients:
1350 grams beef scallop
11 / 4 cup ketchup
1 / 4 cup sauce, Chile
1 / 2 cup vinegar
3 tablespoons steak sauce
1 teaspoon cumin
1 / 2 teaspoon pepper powder, Chile
1 teaspoon salt
1 / 2 teaspoon black pepper
11 / 4 cup grated cheddar cheese
1 / 2 cup corn
1 / 2 cup chopped green pepper diced
1 / 2 cup chopped olives
1 cup flour
4 tablespoons olive oil
1 / 2 cup water
1 / 2 cup grated cheddar cheese
3 tablespoons black olive slices
1 / 4 green pepper slices
Preparation:
· Mix ketchup with chili sauce, vinegar, steak sauce, cumin and chili.
· Arfieha on low heat for 20 minutes.
· Sprinkle meat with salt and black pepper, cumin and chili. Wipe it the amount of 1 / 4 cup of BBQ sauce which Snotaih.
· Mix 11 / 4 cup of cheese with corn and 1 / 2 cup of olives and 1 / 2 cup of bell pepper. Ahaca the scallop pieces. To the roll.
· Thbtaha sticks teeth. Dhreigna in the flour, Hmreha in oil.
· Pour remaining sauce over the meat with water. Cover well and leave for 1 hour on low heat.
• In the last 5 minutes, remove the sticks and spread heavily over it 1 / 2 cup of cheese and 3 tablespoons of the olive and bell pepper slices.
0 التعليقات:
إرسال تعليق