google.com, pub-8485170394554462, DIRECT, f08c47fec0942fa0

الخميس، 30 يونيو 2011

جراهام CRACKER قشرة -Banana Cream Pie




Sweet graham cracker crust piled with layers of vanilla pudding, sliced bananas, and whipped cream -- the very sight of one of these homemade pies can tickle a kid's taste buds. Plus, making one is practically a rite of passage for young pie chefs. The only challenging part can be waiting for the pudding filling to chill (it takes a few hours) so that you can pile on the bananas and whipped cream and dig in
.
 
Ingredients

GRAHAM CRACKER CRUST
1 3/4 cups fine graham cracker crumbs
1/2 teaspoon cinnamon
Big pinch of salt
6 tablespoons melted butter
1 teaspoon water
VANILLA PUDDING FILLING
3/4 cup plus 2 tablespoons sugar
1/4 cup plus 2 tablespoons cornstarch
1/8 teaspoon salt
3 cups milk or half and half
3 egg yolks
2 tablespoons butter, cut into pieces
2 teaspoons vanilla extract
WHIPPED CREAM AND GARNISH
11/4 cups very cold heavy cream
X Instructions


 
To Prepare the Piecrust: Heat the oven to 325º. Lightly butter a deep 9- or 10-inch pie pan. In a large mixing bowl, combine the graham cracker crumbs, cinnamon, and salt and mix the ingredients briefly with your fingers. Stir in the melted butter and water with a fork. Then use your fingers to rub together the mixture until the crumbs are uniformly moistened.


 
Empty the crumbs into the prepared pie pan. Press them evenly into the bottom and about three quarters of the way up the sides of the pan. Bake the piecrust on the center oven rack for 8 minutes, then cool it in the pan on a rack while you make the filling.


 
To Cook the Pudding Filling: Combine the sugar, cornstarch, and salt in a nonstick medium-size saucepan and whisk them until evenly blended. Then whisk in the milk and the egg yolks.


Heat the pudding over medium heat, stirring continuously until it thickens and bubbles, about 5 minutes. Continue cooking the mixture for 1 minute more, whisking all the while to keep it from boiling.


 
Remove the pan from the heat and whisk in the butter one piece at a time. Add the vanilla extract and whisk several more times. Immediately pour the filling into the piecrust, spreading and smoothing it with a wooden spoon.


 
Gently press a piece of plastic wrap against the filling to keep a skin from forming. Put the pie on a cooling rack and cool to room temperature. Then chill it for at least 6 hours, or overnight.


To make the Whipped Cream: Ten minutes before you're ready to assemble the pie, chill a mixing bowl and the beaters you'll use to make the whipped cream. Beat the heavy cream in the cold bowl until soft peaks form. Add the confectioners' sugar and continue to beat the whipped cream with a whisk until it is stiff but still smooth. Avoid overbeating it, or the cream will separate, much as it does when you churn butter.


 
Remove the plastic covering from the pie and use a rubber spatula to spread a thin layer of whipped cream over the pudding. Using a butter knife, quarter the bananas lengthwise, then cut them crosswise into small chunks, letting them fall over the pie in a single layer.


Mound the remaining whipped cream on top of the sliced bananas. Then garnish with shaved chocolate, if you like, and refrigerate the pie until serving time. Makes 8 to 10 servings
 
 
الحلو غراهام التكسير القشرة تتراكم طبقات من الحلوى مع الفانيليا وشرائح الموز ، وقشدة -- على مرأى جدا من واحد من هذه الفطائر محلية الصنع يمكن دغدغة براعم تذوق طفل. زائد ، مما يجعل واحد هو عمليا طقوس العبور للطهاة الشباب دائري. يمكن أن تكون إلا جزءا تحديا انتظار الحلوى لملء البرد (يستغرق بضع ساعات) بحيث يمكنك كومة على الموز وقشدة وحفر فيها.

المكونات

* قشرة غراهام CRACKER
* 1 3 / 4 كوب غرامة الفتات التكسير غراهام
* 1 / 2 ملعقة صغيرة من القرفة
* قرصة كبيرة من الملح
* 6 ملاعق كبيرة من الزبدة المذابة
* 1 ملعقة صغيرة من الماء
* مهلبية VANILLA FILLING
* 3 / 4 كوب زائد 2 ملاعق كبيرة من السكر

* 1 / 4 كوب زائد 2 ملاعق كبيرة من دقيق الذرة
* ملح 1 / 8 ملعقة صغيرة
* 3 أكواب حليب أو نصف ونصف
* صفار البيض 3
* 2 ملاعق طعام من الزبدة ، مقطعة إلى قطع
* 2 ملعقة شاي مستخلص الفانيليا
* قشدة وزينها
* 11 / 4 كوب زبدة الثقيلة الباردة جدا

X

تعليمات



دعونا جعل الموز فطيرة كريم -- الخطوة 1 لتحضير Piecrust : سخني الفرن إلى 325 درجة. زبدة طفيفة 9 العميق -- أو 10 بوصة عموم دائري. في وعاء خلط كبير ، والجمع بين غراهام التكسير الفتات ، والقرفة ، والملح وتخلط المكونات لفترة وجيزة مع أصابعك. ضجة في الزبدة المذابة والمياه مع مفترق. ثم استخدم أصابعك لفرك الخليط معا حتى يتم موحد الفتات مبلل.



دعونا جعل الموز فطيرة كريم -- الخطوة 2 إفراغ الفتات في المقلاة دائري المعدة. الضغط عليهم بالتساوي في القاع ، ونحو ثلاثة أرباع الطريق حتى على جوانب المقلاة. أخبز piecrust على مركز رف الفرن لمدة 8 دقائق ، ثم تبرد في المقلاة على رف في حين جعل لكم شغل.


دعونا جعل الموز فطيرة كريم -- الخطوة 3 لطهي ملء مهلبية : الجمع بين السكر والنشاء والملح في قدر متوسطة الحجم غير لاصقة ، وخفقت معها حتى المخلوطة بالتساوي. ثم خفقت في الحليب وصفار البيض.


حرارة الحلوى على نار متوسطة مع التحريك المستمر حتى يثخن وفقاعات ، وحوالي 5 دقائق. يستمر الطهي الخليط لمدة 1 دقيقة أكثر ، الخفقان في حين أن جميع لمنعها من الغليان.


دعونا جعل الموز فطيرة كريم -- الخطوة 5 إزالة عموم من الحرارة وخفقت في الزبدة قطعة واحدة في وقت واحد. إضافة الفانيليا واستخراج عدة خفقت مرات أكثر. تصب مباشرة في ملء piecrust ، ونشر وتجانس مع ملعقة خشبية.


دعونا جعل الموز فطيرة كريم -- الخطوة 6 اضغط برفق قطعة من الاغطية البلاستيكية ضد ملء للحفاظ على الجلد من تشكيل. وضع الكعكة على رف التبريد وتبرد لدرجة حرارة الغرفة. فتور ثم فإنه لا يقل عن 6 ساعات ، أو بين عشية وضحاها.


لجعل كريم مخفوق : قبل عشر دقائق كنت على استعداد لتجميع الكعكة ، والبرد وعاء الخلط ومضارب عليك استخدامها لجعل قشدة. وفاز كريم في وعاء ثقيل الباردة حتى شكل قمم لينة. إضافة السكر الحلوانيون 'ومواصلة للتغلب على قشدة مع خفقت حتى قاسية ، ولكن لا يزال على نحو سلس. overbeating تجنب ذلك ، أو كريم ومنفصلة ، بقدر ما يفعل عندما كنت زبد الزبد.


دعونا جعل الموز فطيرة كريم -- الخطوة 8 إزالة البلاستيكية التي تغطي الفترة من الكعكة واستخدام ملعقة من المطاط لنشر طبقة رقيقة من قشدة على الحلوى. باستخدام سكين الزبد ، والربع الموز طوليا ، ثم قص لهم بالعرض إلى قطع صغيرة ، والسماح لهم تقع على الدائري في طبقة واحدة.


تل كريم المتبقية للجلد على أعلى من شرائح الموز. ثم تزين بالشوكولا حلق ، إذا شئتم ، وبردت الكعكة حتى يقضي فترة العقوبة. يجعل 8-10 حصص..
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 

Blogger templates

التسميات

ا (1) اسماك (2) اطباق استرالية Australian dishes (3) اطباق استرالية Australian dishes (1) اطباق المانية Deutsch Gerichte (6) اطباق اماراتية (5) اطباق اندونيسية Indonesia dishes Indonesia piring (1) اطباق ايطالية piatti italiani (3) اطباق بحرية (3) اطباق خليجية (10) اطباق دنيماركية-اطباق عالمية - Dishes Dnmarkiyh (3) اطباق سعودية (2) اطباق صينية Chinese dishes 中国菜 (2) اطباق صينية 中国菜 (1) اطباق صينية -اكلات صينية - Chinese dishese - 中国菜 (1) أطباق عالمية (17) اطباق عالمية (4) اطباق عالمية International cuisine (8) اطباق عمانية (1) اطباق فرنسية plats français (2) اطباق كويتية (1) اطباق مصرية (10) اطباق مكسيكية (1) اطباق هندية (2) اطباق يونانية Greek dishes (1) أطعمة شتوية (1) اكلات اردنية (3) اكلات خليجية (3) اكلات صحية (1) اكلات صور (2) اكلات كويتية (3) الأندومي (1) الجمبري (2) الحلويات (2) الطعام (1) تشيز كيك (1) تصميم (1) حاويات (2) دجاج (1) ذوق (1) سلمون (1) شــاورما (1) صحي (2) صور (7) طعام اطفال (1) عدس (1) فاكهة (2) فن (2) ماكولات بحرية (1) مشويات (1) مطبخ (4) معجنات (3) مقادير (1) ملاعق (2) american (1) american dishes (6) American food (1) art (1) Asian (4) Banana Cream Pie (1) cake (1) candy (1) Chelsea (3) Chicken (2) Chocolate Chip Banana Muffins (1) Cook (1) crazy (2) Desserts (5) dishes Saudi Arabia (3) eggs (1) Éire Ireland اطباق ايرلندية (1) English Premier League (2) FC Barcelona (1) fifa (6) food (1) football (6) funy foods (3) glasses (1) Gulf dishes (1) Health (4) International cuisine (5) iona (1) Jordanian cuisine (2) Kids Food (5) la liga (2) Lentils (1) liga (5) live sport (13) Málaga (1) matches (12) meat (1) photos (3) Real Madrid (3) Real Madrid CF (3) recipes (1) Salad (1) Shrimp (1) Soup و شوربة (1) South African cuisine (3) streame (5) sttream (5) Vitamin (1)

المشاركات الشائعة