السوشي
sushi
Ingredients: -
المكونات:- بالاسفل
First sushi rice: -
Amounts: -
2 glasses sushi rice2glasses and a quarter waterQuarter cup rice vinegar1 ½ tablespoon sugarSmooth teaspoon salt
2glasses smoke and rice wash them well to become a water wash without color ..
put rice with water for two hours ..
2glasses cook rice, add water and a quarter ..
Pour the rice pot and leave them to be cold..
In the pot on the fire mix vinegar, salt and sugar to move the sugar to melt and turn off the fire ..
publication some of the rice, or one quarter a lot of it .. the rest of the amount used both sides of thieves ..
Now we come to the amounts of sushi: -
Bamboo sushi rolling matSushi ricePaste "and" Wasabi "" wasabiSeaweed paper seaweed "" Nori ""Pickled Japanese sesame oilSoy sauce
Fillings: -
Batting (1): Option peeled and cut fingersExtra tuna mixed with mayonnaise BashoahAsparagus boiled small green
Padding (2): avocado fingersCrab crab meatMayonnaiseToasted Sesame
Filler (3): slices smoked salmonAsparagus boiled
Padding (4): option mayonnaise
NOTE: No padding (2) the most difficult one is the only rice from abroad following her image and your California Rolls
Way charge number (2)
Take the paper and put them above the algal mat ..
nobility of our hands and we take water, rice and put over the publication of the paper and Sesame in this way
Carefully turn the rice become so under the green and over ..Painted a little mayonnaise and put the offer avocado and crab meat in this way
role and put them side ..
make all the rest in the following way:
put rice .. we put a few points Allowasabi (optional) and single out the stuffing and Nlv ..
This is an example charge number (3)
cut and submit immediately with pickled Japanese sesame oil and soy sauce
المقادير:-
أولاً ارز السوشي:-
مقادير:-
كاستين رز سوشي
كاستين وربع ماء
ربع كاسة خل الرز
1 ونصف ملعقة كبيرة سكر
ملعقة صغيرة ملساء ملح
ناخد كاستين رز ونغسلهم جيداً إلى أن تصبح ماء الغسل بدون لون..
ننقع الرز بالماء مدة ساعتين ..
نطبخ الرز بإضافة كاستين وربع ماء..
نسكب الرز بوعاء ونتركهم ليبردو..
في طنجرة على النار نخلط الخل بالسكر والملح ونحرك إلى أن يذوب السكر ونطفيء النار..
نرش شوي شوي على الرز ربع الكمية أو أكتر شوي..باقي الكمية تستعمل صوص جانبي..
الآن نأتي لمقادير السوشي:-
حصيرة خيزران للف السوشي
رز السوشي
معجون ""واسابي"" wasabi
ورق طحالب البحر seaweed ""Nori""
مخلل ياباني بزيت السمسم
صويا صوص
الحشوات:-
حشوة (1):خيار مقشر ومقطع أصابع
تونة اكسترا مخلوطة بشوية مايونيز
هليون صغير أخضر مسلوق
حشوة (2): أفوكادو أصابع
لحم السلطعون Crab
مايونيز
سمسم محمص
حشوة (3): شرائح سمك سلمون مدخن
هليون مسلوق
حشوة (4): خيار ومايونيز
ملاحظة: حشوة رقم (2) أصعب واحدة وهي الوحيدة يلي الرز من الخارج وصورتها لكم California Rolls
الطريقة حشوة رقم (2)
نأخذ ورقة الطحالب ونضعها فوق الحصيرة..
نبل يدينا بشوية ماء ونأخذ الرز ونرصه فوق الورقة ونرش سمسم بهذا الشكل
نقلب بحذر بحيث يصير الرز تحت والأخضر فوق..
ندهن شوية مايونيز ونضع بالعرض لحم السلطعون والأفوكادو بهذا الشكل
نلفهم ونضعها جنباً..
الباقي نعملهم كلهم بالطريقة التالية:
نرص الرز..نضع بضعة نقاط الواسابي (اختياري) ونفرد الحشوة ونلف..
هذا مثال حشوة رقم (3)
نقطعهم ويقدموا فوراً مع المخلل الياباني بزيت السمسم والصويا صوص
0 التعليقات:
إرسال تعليق